anti inkijk folie

Antikijkfolies zijn een effectieve manier om te voorkomen dat een bestuurder door de voorruit naar buiten kijkt. Het belangrijkste probleem met anti-kijkfolie is dat het slechts een zekere mate van bescherming biedt en het niet verhindert dat iemand door de voorruit naar buiten kijkt.

Anti-kijkfolie, ook wel voorruitbeschermer genoemd, wordt vaak aan de voorruit bevestigd om een ​​soort van bescherming te bieden wanneer u door de harde wind van de kustgebieden rijdt. Er zijn twee soorten anti-kijkfolie die doorgaans voor dit doel worden gebruikt. Het eerste type wordt actieve anti-kijkfunctie genoemd en is gemaakt van polyesterfilm die is ontworpen om te voorkomen dat een bestuurder door de voorruit naar buiten kijkt.

Dit materiaal wordt normaal gesproken met schroeven, riemen of haken aan de voorruit bevestigd, of kan met de hand aan de voorruit worden gelijmd. Als het met de hand op de voorruit is gelijmd, moet het in een nauwkeurig patroon worden aangebracht om ervoor te zorgen dat er geen opening is tussen de voorkant van de voorruit en de achterkant van de anti-kijkfolie. Als het met schroeven op de voorruit is geplakt, moet het in een rechte lijn worden geschroefd om ervoor te zorgen dat het op zijn plaats blijft en niemand naar buiten kan kijken.

Het andere type anti-kijkfolie heet passieve anti-kijkfolie en wordt gebruikt als je met hoge snelheden op de snelweg rijdt.

Dit anti-kijkmateriaal is in feite een dik plastic materiaal dat aan de voorruit is bevestigd om maximale bescherming te bieden bij het rijden door harde wind.

Anti-kijkfolie is verkrijgbaar in verschillende materiaaldiktes, afhankelijk van het type anti-kijkmateriaal dat wordt gebruikt en de totale dikte van het anti-kijkmateriaal wordt ook bepaald door hoe hoog de windsnelheid is. Hogere windsnelheden betekenen dat het anti-kijkmateriaal dikker zal zijn, dus je zou kunnen overwegen om een ​​anti-kijkfolie te kopen die dikker is bij hoge snelheden om maximale bescherming te garanderen. De dikte van het anti-kijkmateriaal varieert van anti-kijkfolie die in enkele dikke lagen kan worden gekocht tot anti-kijkfolie die dikker en aan elkaar gelaagd kan worden, zoals twee lagen anti-kijkfolie.

Anti-kijkfolie kan worden gekocht bij bijna elke autoaccessoire-winkel of bij uw autoleveranciers. Het is ook verkrijgbaar bij een aantal gespecialiseerde motorrijtuigenverzekeraars die anti-kijkbescherming verkopen voor de voertuigen die zij dekken. Zoals eerder vermeld, wordt meestal anti-kijkfolie op de voorruit aangebracht, maar als u dit type bescherming niet nodig heeft en dit product over de toonbank wilt kopen, kan het zijn dat de plaatselijke winkelier geen anti-kijkbescherming verkoopt.

SunProof Glasfolie en Beletteringen