brochurehouders

Brochurehouders – Toptips voor het kiezen van brochurehouders

Hoewel het verspreiden van brochures een geweldige manier is om de aandacht van de klant te trekken, gooien veel mensen ze uiteindelijk weg, ondersteboven of op de verkeerde plaats. Velen zijn gescheurd of gescheurd. Om de uitstraling van uw winkel te vergroten en de aandacht van uw doelgroep te trekken, moet u investeren in folderhouders. Hier zijn enkele redenen om te investeren in brochurehouders:

Ten eerste moet een goede brochurehouder gemakkelijk schoon te maken zijn. Kies er een die geen scherpe randen heeft Displayshop folderhouders. Een afgerond ontwerp voorkomt dat de brochures wegglijden. Zorg er ook voor dat u een brochurehouder kiest met een antislipbasis. Brochurehouders van helder acryl zijn beter voor het milieu omdat ze uw materialen niet krassen of kreuken. Ook blijven ze langer rechtop staan dankzij een gebogen rug.

Kies er ten tweede een met verschillende vakken. Folderrekken met meerdere zakken zijn ideaal voor gebieden met veel verkeer. Een ander type is aan de muur bevestigd en heeft verschillende sleuven, zodat u al uw literatuur op ooghoogte kunt bekijken. Als je niet op zoek bent naar een staande brochurehouder, kies dan voor een hangende. Dit is een goede investering als u een plons in de ogen van uw klant wilt maken.

Kies ten derde voor een herbruikbare brochurehouder. Brochurehouders van acryl zijn de meest duurzame optie in vergelijking met glas, dat gemakkelijk kan krassen en breken. Naast stoot- en krasvast zijn brochurehouders van acryl ook duurzamer dan glas. Ze maximaliseren de displayruimte en houden een grote verscheidenheid aan materialen gemakkelijk toegankelijk. Evenzo is een documenthouder met meerdere compartimenten een milieuvriendelijke optie. Het heeft een schuine achterkant voor extra ondersteuning. Als de brochures beschadigd of verloren zijn, kunt u vervangende artikelen aanvragen.

Klik hier om meer te lezen: https://www.displayshop.nl/