Van Leersum & Zn

Bent u geïnteresseerd in het verzenden van een auto van van Duitsland naar de VS? Als u dit overweegt, moet u overwegen een auto uit Duitsland te importeren. Dit is een optie die u zeker moet overwegen. Het is niet zo moeilijk als het lijkt om een auto van Duitsland naar de VS te verschepen. Het zal geen probleem zijn naar welk land u ook verzendt.

Er zijn veel bedrijven die vanuit Duitsland naar de VS en Canada verzenden zoals Van Leersum & Zn. Ze hebben echter niet allemaal dezelfde diensten of zelfs dezelfde tarieven. Sommige van deze bedrijven verzenden alleen lichte invoer, terwijl andere gespecialiseerd zijn in zware invoer. Om er een te kiezen die het beste bij uw behoeften past, moet u onderzoek doen naar enkele rederijen die naar de VS kunnen verzenden, afhankelijk van wat voor soort importauto uit Duitsland u wilt verzenden.

Wanneer u op zoek bent naar een rederij die vanuit het Duits naar de VS kan verzenden, moet u een paar dingen weten. Het eerste dat u hoeft te doen, is informatie zoeken over de prijzen. De beste manier om de tarieven te kennen, is door naar de website van het bedrijf te kijken. U moet ook de verschillende tarieven van deze bedrijven vergelijken om te bepalen welke de beste service en pakketdeal biedt. Onderzoek naar deze sites zou u helpen de juiste plaats te vinden om uw geïmporteerde auto’s te kopen.

Als u een auto van Duitsland naar de VS wilt verzenden, moet u een kopie van uw voertuigregistratiekaart achterlaten bij uw transportbedrijf. Dit is om te bewijzen dat u inderdaad vertrekt en dat de auto vanuit Duitsland wordt verscheept. Uw voertuigregistratiekaart moet ook het jaar, het merk en het model van uw auto vermelden. Als u een VIN nodig heeft, moet u dit ook achterlaten. Houd er rekening mee dat als u een auto importeert in Duitsland, u een voertuigregistratienummer moet hebben voordat u vertrekt. U kunt deze bij aankomst in Duitsland bij het douanekantoor verkrijgen.

Als u zich afvraagt welke papieren u zou moeten meenemen bij het importeren van een auto vanuit Duitsland naar de VS, dan zijn er niet veel papieren die u zou moeten meenemen. Er is maar één papier dat u zou moeten achterlaten bij het importeren van uw auto vanuit Duitsland naar de VS, en dit is het VIN. U hoeft verder niets te doen bij het importeren van een Duitse auto naar de VS. Het proces voor het importeren van een auto uit Duitsland naar de VS is heel eenvoudig.

Het enige dat u hoeft te doen, is uw invoerformulier invullen en de douane zorgt voor de rest. Meestal duurt het ongeveer twee weken tot een nog langere periode, afhankelijk van hoe snel uw papierwerk is. Ter herinnering: als u een auto uit Duitsland naar de VS importeert, moet u alles achter de Duitse militaire leden achterlaten. Deze auto’s worden als wapens beschouwd en niemand mag ze aanraken zonder de uitdrukkelijke toestemming van de Duitse regering.

Bezoek voor meer informatie hun website op vanleersum.nl