travelers notebook

De Midori Traveler ‘ s Notebook Kopen in het Roze is een boek dat is uitgegroeid tot de reizen bijbel voor jong en oud. Het is een complete kit van de normale grootte Traveler ‘ s notebook-een compleet pakket dat wordt geleverd met een roze koeienhuid bekleed deksel.

De notebook bestaat uit een enkel vel gelinieerd, wit en crème met een zijde hebben van stevige leren, het maken van een perfecte aanvulling op het met leer beklede lederen notebook. De effen leder bekleed lederen notebook is gemaakt van echt hoge kwaliteit, authentiek leren. De stevige lederen notebook is goed beveiligd door een suede interieur voering en ook voorzien van een rits, zak-stijl mobiele telefoon zak.

De notebook is met leer bekleed deksel is honderd procent koeienhuid. Deze leer is geselecteerd pas na een zorgvuldige evaluatie van de kleur en het patroon van kenmerken. Omdat rundleder huiden verandering in de kleur van geelbruin tot zwart, afhankelijk van de blootstelling aan de zon, dit leer is niet overal beschikbaar voor nu. Daarom, Midori gemaakt van de Midori Traveler ‘ s Notebook-Boek Kopen in Roze met koeienhuid als de exclusieve kleur.

Een ander zeer belangrijk kenmerk van deze notebook is het zachte, soepele gevoel. Zoals ik al zei in mijn recensie, is de notebook erg licht en ligt hij goed in de hand omdat hij er slank en strak uitziet.

Wil je meer features zoals een ingebouwde speaker of een e-reader of een mp3-speler, dan kun je altijd het Travel Notebook-Book Buys in Pink kopen. Wil je echter meer accessoires en minder features, dan kun je in Midori voor het standaard notebook-boek gaan. Midori staat bekend om zijn goede klantenservice en staat ook garant voor een vervanging van elk product binnen enkele maanden.

Een ding dat echt geweldig is aan de MidoriBook, is dat de opslagcapaciteit en het gewicht groter zijn dan de gemiddelde notebook voor reizigers. Het kan ook worden opgevouwen en vormt een klein, compact pakket. wat het makkelijk maakt om mee te nemen in het vliegtuig en nog makkelijker als je het mee wilt nemen op een wandeling of reis.

Naast het Midori Traveler-notitieboek biedt Midori nog een prachtig product. Het is de Midori Air. De Air is een laptop met een afneembare draagtas, waarbij de tas zowel de tas als de notebook bevat. De tas heeft een groot vak voor je mp3-speler, een micro sd-kaartslot, een mini usb-poort, twee gaatjes voor koptelefoons en een extra batterij.

De Air heeft een toetsenbord en muis en een grotere draagtas. De tas is ook waterdicht.

Midori Lucht is een goed ontworpen product dat alle functies en voordelen van de Midori notebook, maar met het extra voordeel van een lichtgewicht tas die makkelijk is mee te nemen. Het heeft twee grote zakken en een buitenzak voor de notebook. Het is echt stijlvol en trendy.

Mylovelynotebook.nl