PowerApps

PowerApps is een programma dat is ontworpen om bedrijfseigenaren te helpen hun organisatie te verbeteren.

Het is al een tijdje in ontwikkeling, maar pas sinds kort is het vrijgegeven voor gebruik door bedrijven. PowerApps is ontworpen door enkele van de beste geesten in de branche op het gebied van bedrijfsbeheer en is ontworpen om bedrijfseigenaren te helpen betere en effectievere manieren te creëren om hun bedrijf te beheren.

Dus, wat is PowerApps?

PowerApps is een reeks verschillende softwaretools waarmee bedrijfseigenaren hun bedrijfsprocessen kunnen automatiseren, de winstgevendheid van hun organisaties kunnen vergroten, kosten kunnen verlagen, activiteiten kunnen stroomlijnen en hun algehele productiviteit kunnen verhogen. PowerApps werd voor het eerst live uitgebracht in januari van dit jaar, en hoewel veel mensen meer over het programma horen, is er geen snelle inleiding over waarom het hen zou moeten schelen of wat het kan doen om bedrijven ten goede te komen. In plaats daarvan volgt hier een kort overzicht van PowerApps en wat het te bieden heeft.

Een van de grootste voordelen van PowerApps is dat het bedrijfseigenaren in staat stelt meerdere dingen op één locatie te doen. Met andere woorden, al uw applicaties kunnen op dezelfde plek worden georganiseerd. U kunt eenvoudig in uw toepassingen zoeken naar trefwoorden en de trefwoorden selecteren die u interesseren. Als u meerdere functies binnen één applicatie wilt uitvoeren, hoeft u alleen maar op “Toevoegen” te klikken en te kiezen welke functie u wilt uitvoeren. Daarna worden al uw applicaties tegelijk geopend.

U vraagt ​​zich misschien af ​​hoe u meerdere applicaties en functies kunt ordenen, zodat u meerdere functies met één applicatie kunt uitvoeren.

Als u bijvoorbeeld een zakelijke website heeft, kunt u de website eenvoudig instellen als een webgebaseerde applicatie en vervolgens een aparte webapplicatie opzetten voor uw mobiele applicaties. Je zou ook de ingebouwde “Mijn Bedrijf” -pagina kunnen gebruiken om je contactgegevens, promoties, enz. Te beheren. Je zou een “Home” -pagina kunnen opzetten met dezelfde informatie en vervolgens een aparte pagina kunnen opzetten om de blog te beheren. U kunt uw PowerApps-toepassingen zelfs op categorie ordenen, bijvoorbeeld op bedrijfsgebied. of zakelijke functie.

Het beste van PowerApps is dat het speciaal is gebouwd voor de eigenaar van een klein bedrijf. Dat betekent dat zelfs als u een groter bedrijf bent, PowerApps nog steeds voor u werkt. U hoeft niet meer uw hele bedrijfsproceshandleiding te doorlopen om erachter te komen hoe u elke afzonderlijke taak moet uitvoeren. In plaats daarvan haalt PowerApps het allemaal onder uw neus vandaan.

En omdat het speciaal voor kleine bedrijven is gebouwd, zijn er veel geavanceerde functies beschikbaar. PowerApp is geschreven met bedrijfseigenaren in gedachten. U zult krachtige rapportagetools kunnen vinden waarmee u uitgaven en inkomsten kunt volgen en kunt achterhalen welke onderdelen van uw bedrijf het beter doen dan andere. U kunt aangepaste rapporten en spreadsheets maken om te zien waar uw geld naartoe gaat.

meer informatie: https://puurict.nl/