Tips om diamantschilderijen te maken

DIY Photo Diamonds wordt niet alleen gebruikt als accessoires, maar wordt ook veel gebruikt voor fotoalbums, plakboeken enz. Diamanten zijn de beste keuze voor het maken van elk soort fotolijst, plakboek, album of fotocollage vanwege de hoge waarde, schoonheid en klasse. en zeldzaamheid. Dit zijn de beste opties voor fotolijsten. Diamant wordt ook gebruikt voor het decoreren van het interieur van huizen in verschillende vormen, zoals Diamond Sculpture Wall Decor, Diamond Sculptures, Diamond Wall Clocks, Diamond Picture Wall Decor, Diamond Picture Artwork, Diamond Plaques, Diamond Medallions, Diamond Picture Decor, Diamond Sign, Diamond Combinations , Diamanten oorbellen en diamanten armbanden. diamant schilderen schilderen. Diamant is de beste optie voor het decoreren van het interieur van huizen.

Diamant schilderij foto

Diamant schilderij fotolijst – Koop een diamant schilderij fotolijst en je moet de onderstaande stap voor stap procedure volgen om je foto te versieren met diamantverf. Koop eerst de acrylverfkit naar keuze en heldere glansverven. Koop de glasverf en zet ze in een pan of beker gevuld met water en laat deze afkoelen. Gebruik het heteluchtstrijkijzer om de verf op te warmen en breng deze vervolgens met de kwastmethode op de foto aan. Laat het een paar minuten drogen, zodat je een afdruk van de foto kunt maken. Nadat het schilderen is voltooid, moet u een paar minuten wachten en vervolgens het glas voorzichtig verwijderen en voorzichtig schoonmaken om de restwarmte kwijt te raken.

Daarna moet u het schilderijoppervlak van uw keuze voorbereiden. Zorg ervoor dat het een zuurvrij en niet poreus oppervlak is. U kunt het schilderoppervlak gemakkelijk voorbereiden door niet-poreuze materialen zoals klei te gebruiken en vervolgens over het canvas te schilderen. Knip daarna de diamantvormen uit en plaats ze op het canvas. Gebruik een speld om ze samen te voegen en dan kun je eenvoudig je canvas inlijsten met je foto's met behulp van de diamantpatronen.

Meer informatie: Mythofasia.nl