afvalcontainer

Het is nog niet zo lang geleden dat een inwoner van Manhattan niet zomaar haar eigen afval kon ophalen en in een afvalcontainer kon gooien. Nu moet ze het weggooien en een plek vinden om dat te doen, vaak door het op een gevaarlijk afvalterrein te plaatsen. In sommige wijken moeten ze voor dit privilege betalen. Als u in een van deze buurten woont en dit is u overkomen; dan zou je je niet slecht moeten voelen, maar er iets aan doen om de dingen terug te krijgen zoals ze waren. Er zijn opties beschikbaar voor degenen die een wijziging moeten aanbrengen.

De stad New York heeft onlangs haar regels gewijzigd, zodat alle woningen moeten voldoen aan de voorschriften voor een afvaloverslagstation. Na met 6-1 te hebben gestemd om de eerste lezing van een amendement goed te keuren dat de beperkingen net iets zou hebben versoepeld, stemde de gemeenteraad in de tweede lezing met 5-2 om de oorspronkelijke beperkingen te handhaven. De stadswet verbiedt het opslaan van tuinafval, olieachtig afval, sloopschroot en andere recyclebare materialen op een stoeprand of zijtuin naast een snelweg. Je kunt geen afval in een stoeprand plaatsen die direct naar het verkeer loopt, behalve zwart afval en ijs. IJs kan zich opstapelen zolang er geen gevaar is voor morsen of schade aan trottoirs of wegen.

Nu moeten alle huiseigenaren een door de stad goedgekeurde afvalcontainer kopen die is gemarkeerd met het juiste teken, en ze zijn ook verplicht om een “groene” afvalcontainer aan te schaffen, die niet composteerbaar, biologisch afbreekbaar en veilig is. Deze containers worden ook wel een naaldencontainer genoemd. Een naaldencontainer is ontworpen om zware voorwerpen vast te houden die kunnen worden beschadigd door te vallen of verkeerd te behandelen, en deze containers moeten in een containerpartij worden geplaatst of op een goedgekeurde stortplaats worden afgevoerd. Als u nog niet over een van deze containers beschikt, maakt uw plaatselijke afvalcontainerbedrijf er graag een voor u tegen een kleine vergoeding.

Het is belangrijk om te beseffen dat als u geen afvalcontainer heeft, het tuinafval van uw buren ook over uw tuin wordt verspreid. In dit geval wordt u aangemoedigd om te investeren in een container om al uw tuinafval in op te slaan. Een stadsverordening stelt dat alle inwoners binnen de stadsgrenzen verplicht zijn om een niet-te lozen afvalcontainer te kopen om hun vuilnisbakken op de daarvoor bestemde zijden van hun oprit of op hun portieken te plaatsen. Het is voor sommige inwoners zelfs illegaal om hun eigen vuilnisbakken op te halen, dus het wordt aanbevolen dat iedereen een afvalcontainer krijgt.

Als je eenmaal hebt besloten om een naaldencontainer te kopen, zou je ook moeten overwegen om andere soorten afvalcontainers aan te schaffen. Er zijn verschillende soorten scherpe voorwerpen voor verschillende situaties. Zo moeten scherpe voorwerpen van papier en karton in een bak worden gedaan die groot genoeg is om deze materialen in te bewaren. Houten of aluminium slijpsel kan echter het beste worden bewaard in compactors die groot genoeg zijn om maximaal vierentwintig kopjes van deze materialen te bevatten. De hoeveelheid materialen die veilig in de container kan worden bewaard, is afhankelijk van het type naalden dat u bewaart, maar u dient contact op te nemen met de fabrikant van uw naaldencontainers om te bepalen welke maten zij aanbevelen.

Een ander soort vuilnisbak waarin u wellicht wilt investeren, is de “Lunde Can”. In Zweden worden deze geldblikken al decennia lang gebruikt om vuilnisbakken te recyclen. De lunde-can is in feite een grote prullenbak, met deksels die kunnen worden gesloten of geopend. Omdat het aan één kant een opening heeft, in plaats van een deksel, wordt het als veel veiliger beschouwd dan een gewone prullenbak omdat het een minder voor de hand liggende bedreiging vormt voor iedereen. Net als elk type container is er echter een screeningvereiste om aan de wet te voldoen.

Neem een ​​kijkje op deze website Afzetbak.nl