Waar kan ik Karma Bites kopen?

Novusventus.shop is gemaakt van gepofte verse lotuszaden en is een gezonde snack die smaakt als een kruising tussen ijs en cake. Het is zoet, plakkerig en is heerlijk op een regenachtige dag, omdat het zelfs midden in de winter een goede, voedzame snack is. In tegenstelling tot andere zoete snacks, zoals taart of bagels, die veel calorieën en vet bevatten, bevat deze smakelijke traktatie weinig calorieën en weinig vet. In feite heeft Karma Bites slechts 5% calorieën, waardoor het een geweldig voedsel is voor gewichtsverlies voor zowel diabetici als degenen die op hun gewicht letten.

Waar kan ik Karma Bites kopen?

Karma Bites is gemaakt van sesamzaad en is een lekker gezond alternatief voor mueslirepen of andere knapperige, voedingsarme vervangers. Het is een goed alternatief, aangezien sesamzaad rijk is aan gezonde enkelvoudig onverzadigde vetten waarvan bewezen is dat ze hartziekten bestrijden. Bovendien worden de bonen al honderden jaren gebruikt om verschillende ontbijt- en brunchdranken te bereiden in Japan, waar ze een hoofdingrediënt zijn in sojasaus en miso-soep. Bestrooid met wasabi, worden de bonen en zaden geserveerd als een lichte snack, maar zorgen voor een interessante en gezonde snack.

De voedingswaarde van de snack en een breed scala aan smaken zorgen ervoor dat het een aangename afwisseling kan zijn van zoete, ingeblikte snacks. Het is ook een goede keuze voor mensen die een dieet volgen of gezonder willen eten. De sesamzaadjes voegen veel vezels toe, helpen bij de stoelgang en verminderen de hoeveelheid rommel in je dieet. Hoewel de snack als tussendoortje of als thee kan worden gegeten, kunnen de bonen ook aan ander voedsel worden toegevoegd om ze beter te laten smaken. Het lotuszaad is een van de meest ongewone ingrediënten van de natuur en met een goede gezondheid in het achterhoofd, zou Karma Bites een echte winnaar moeten zijn.

Klik door naar de website: Novusventus.shop